PENALIZARE IN URMA PENGUIN

Motorul de cautare Google utilizeaza impotriva site-urile forme de penalizare si acestea nu sunt numai de afiliere. Exista multe cauze de penalizare iar una principala o reprezinta continutul duplicat sau copiat, pe care Google nu il vede cu buni si din acest motiv cele mai multe site-uri de afiliere au picat prin mecanismul de feed.

Aici este vorba despre over-optimisation, adica se forteaza folosirea unui cuvant cheie in mod special in offsite si vom da un exemplu in acest caz: se utilizeaza aceeasi ancora a link-urilor inbound in marea lor majoritate. Putem spune cu certitudine ca aceasta este o principala cauza de cadere a majoritatii site-urilor de micronisa.

Promovare SEO - Optimizare Pagini Web
Promovare SEO – Optimizare Pagini Web

Datorita producerii de update-uri, in ceea ce priveste promovarea SEO, unele dintre elemente au devenit mai simpliste, unele au ajuns mai importante decat altele, iar o alte parte au pierdut din autoritate. Specialistii care profeseaza in acest domeniu al promovarii SEO considera ca, acestea pot fi cele mai importante elemente care au contribuit la sistematizarea muncii lor.

Luand in considerare faptul ca primeaza calitatea, specialistii care se ocupa cu administrarea site-urilor si cu promovarea acestora, trebuie neaparat sa fie la curent in permanenta cu tendintele existente in Google si in mod special sa fie foarte atenti la orice detaliu. Avand o atentie sporita asupra tuturor detaliilor poate fi mult mai de efect decat orice campanie fie de natura agresiva fie realizata pe social media.

In concluzie, trebuie sa fiti in pas cu tot ceea ce doreste Google si cu siguranta veti avea succes in realizarea promovarii SEO.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s