UPTIME-UL IN CADRUL SERVICIULUI DE WEB HOSTING

Uptime-ul este timpul in care un serviciu de web hosting a fost actic si functional.

Acest timp este afisat sub forma de procentaj si reprezinta o buna metoda de masurare a calitatii unui furnizor si mai arata cat timp au fost active si functionale serviciile oferite de catre acesta.

In cazul in care un furnizor al serviviilor de hosting are un procentaj crescut pentru timpul de functionare, atunci acesta insemna ca serverele au fost atat active cat su functionale si in concluzie, orice website ce a fost gazduit de catre acest furnizor  a fost si functional si activ.

Timpul de functionare a providerului de servicii de hosting este extrem de esential, deoarece siturile web nu isi permit sa-si piarda  clientii.

Nu exista o metoda independenta de verificare a acestui timp de functionare si ca urmare trebuie sa-i credem pe furnizorii de servicii de hosting.

Atunci cand iti alegi un furnizor de cheap web hosting, trebuie o atentie mare la timpul de functionare pe care acesta il garanteaza si este recomandat sa il alegi pe cel care ofera un timp de functionare de 99,5% sau chiar mai mare ( 99,0% ).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s