GAZDUIREA UNUI SITE – WEB HOSTING

GAZDUIREA UNUI SITE – WEB HOSTING

Termenul de gazduire se refera in principal la una din urmatoarele categorii: gazduirea web, gazduirea DNS si gazduirea de e-mail.

In limba engleza gazduirea unui site este cunoscuta sub numele de cheap web hosting si in majoritatea cazurilor o firma pune la dispozitie si gazduirea de e-mail.

Ca un site sa fie accesat de catre oricine si oricand, trebuie sa fie gazduit pe un server.

Ca sa intelegem termenul de gazduire web este nevoie ca sa intelegem in principiu ca reprezinta acela un server.

Un server este un computer mult mai performant decat un simplu calculator si care este folosit in afisarea paginilor web si in trimiterea de e-mail.

Serverele includ mai multe procesoare, o memorie RAM si unul sau mai multe procesoare. Procesoarele performante au rolul de a procesa informatii incontinuu pentru a servi la afisarea paginilor web mai rapid.

Serverele au locatii speciale care poarta denumirea de datacenter, ele avand un echipament performant pentru racire si ventilatie si au o functionalitate constanta de proximativ cativa ani.

Deci, folosind aplicatii speciale si sisteme de operare dedicate, un server poate sa gazduiasca mai multe website-uri si un sistem de e-mail.

In concluzie, termenul de web hosting reprezinta inchirierea de catre utilizator a anumitor resurse dintr-un anumit server.

Acest articol a fost oferit de WEB DESIGN & SEO – Mai multe detalii despre optimizare seo craiova si web design gasiti la numarul de telefon 0766 438 451.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s