GAZDUIREA DE TIP SHARED

GAZDUIREA DE TIP SHARED

SHARED HOSTING-ul reprezinta un tip de serviciu care este special creat si destinat pentru acest lucru si pe care exista un munar destul de mare de clienti.

Pe acest server exista foarte multi utilizatori ce folosesc servicii asemanatoare cu ale noastre.

In cazul acestei gazduiri este vorba de un cheap web hosting pe care majoritatea firmelor ce sunt specializate in acest domeniu il recomanda.

Pachetele de cheap web hosting sunt stabilite de fiecare firma in parte si pot oferi: resurse, spatii, baze de date, e-mail, trafic, domenii, subdomenii si altele.

Limita resurselor unui server de tip shared este in functie de pachetele pe care le stabilesc firmele de hosting unde se gaseste gazduirea web shared.

In cazul in care un server functioneaza greu atunci si paginile web vor functiona la fel de greu, iar in acest caz este indicat sa va orientati spre un alt VPS  sau alt server dedicat.

La nivelul de hard server apar probleme care sunt destul de periculoase si destul de imprevizibile, putand sa dea mari batai de cap atat administratorilor care se ocupa de servere cat si clientilor. Deci, daca apare o problema pe un sever apare problema si in paginile web, ele nemaiputand functiona. Acest tip de problema poate genera si costuri la nivelul server-ului, costuri care sunt suportate de firma de hosting.

Serverele de hosting sunt indicate sa fie tinute intr-un data center, unde exista: conexiune la Internet destul de stabila, umiditate constanta, temperatura constanta si o asistenta specializata in acest domeniu.

Pe un server de website hosting conexiunea la Internet trebuie sa fie foarte mare, iar daca exista si o conexiune de backup este si mai bine.

Chiar daca gazduirea shared are preturi scazute si dispune de asistenta tehnica, ea este limitata la nivel de resurse, dar si asa sunt uzuale si usoare tehnici de a avea o pagina web, prin faptul ca sunt flexibile, simple si accesibile.

Acest articol a fost oferit de www.sitewebcraiova.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s