MODALITATI DE GAZDUIRE WEB

MODALITATI DE GAZDUIRE WEB

Indiferent de tipul si de continutul lor, toate site-urile care sunt prezente pe Internet au in comun Gazduirea Web care reprezinta un anumit tip de serviciu ce da posibilitatea oamenilor si companiilor sa-si furnizeze website-urile.

Exista o multime de pachete promotionale de gazduire, acestea fiind realizate in functie de modelul de web site realizat si in functie de categoriile de utilizatori.

Tipuri de pachete promotionale:

  • Free hosting – reprezinta un tip de serviciu care este indicat clientilor cu o mare experienta in website. Aici exista companii foarte renumite ce ofera in cazul pachetelor de hosting siguranta si experienta.
  • Shared Hosting – acesta este un tip de serviciu preferat de marea parte a clientilor. Aici este vorba si de un cheap web hosting care favorizeaza majoritatea clientilor.
  • Dedicated Hosting – acesta este un tip de serviciu profesional si ofera clientilor oricand o latime de banda web, un IP personal si posibilitatea de a fi urmariti toti vizitatorii.
  • Resseller Hosting – este un tip de serviciu indicat pentru webmasteri. Aici este vorba de achizitionarea unui pachet de hosting (fie chiar si un cheap web hosting) de la o anumita companie si apoi se imparte acest spatiu catre alti utilizatori care doresc sa-si creeze web site-uri proprii.

In concluzie, exista o multime de variante indicate in cazul indeplinirii tuturor dorintelor si criteriilor care stau la baza crearii de web site-uri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s