IMPORTANTA LOGO-ULUI IN CREAREA UNUI SITE

IMPORTANTA LOGO-ULUI IN CREAREA UNUI SITE

Logo-ul sau identitatea vizuala este extrem de importanta atunci cand se vrea cresterea sau promovarea unui brand. Identitatea vizuala reprezinta de fapt recunoasterea de catre audienta a un anumit simbol, fara sa fie nevoie de comunicarea prin cuvinte.

Firma noastra  realizare  site Craiova se ocupa atat cu creare de site-uri cat si cu promovarea SEO si crearea de logo-uri.

Pentru a crea un logo frumos si reprezentativ pentru brandul dumneavoastra este nevoie de multa munca, de la cateva zile pana la cateva saptamani. Va prezentam mai jos cateva aspecte legate de cearea unui logo:

  • Descrierea: brandul trebuie sa aibe o poveste si  este necesar ca acesta  sa fie reflectata in logo-ul care este creat.
  • Proiectul: de preferat este sa se schiteze variante mai multe ale unui logo. Din aceste schite urmeaza sa se finalizeze logo-ul. Culorile trebuie sa fie echilibrate pentru ca logo-ul sa nu para prea incarcat.
  • Detalii tehnice: aici trebuie avuta grija la dispunerea logo-ului pe o scala mare sau mica.
  • Votul sau sondajul: dumneavoastra sunteti cel care va alege varianta finala, dar este bine daca arati cateva variante prietenilor, cunostintelor sau chiar  consumatorilor.

Toate aceste etape contribuie la crearea unui logo de calitate si reprezentativ si putem spune ca are o mare importanta pe piata

Articol oferit de: WEB DESIGN & SEO – Web site: www.sitewebcraiova.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s