E–BIG PRINT VA PREZINTA CATEVA DINTRE CARACTERISTICILE IMPORTANTE ALE BANNERELOR

E–BIG PRINT VA PREZINTA CATEVA DINTRE CARACTERISTICILE IMPORTANTE ALE BANNERELOR

E–BIG PRINT considera ca un banner este o strategie de marketing foarte importanta care are ca scop principal transmiterea unui mesaj vizibil dar si puternic. Un banner poate sa fie amplasat pe: pereti, agatat pe stalpi, suspendat deasupra strazilor. Prin dimensiunea si prin pozitionarea sa, banner-ul capteaza atentia si trezeste interesul oricarui trecator.

E–BIG PRINT realizeaza print bannere captivante prin intermediul carora o afacerea va ajunge mult mai prospera, acestea necesitand investitii minime din partea clientilor. Aceasta firma dispune de o echipa profesionista care va acorda sfaturi in ceea ce priveste realizarea unui banner si care va fi alaturi de dumneavoastra de la inceputul proiectului si pana la finalizarea acestuia.

E–BIG PRINT va ofera un print banner de o calitate foarte buna, captivant si la preturi foarte avantajoase pentru toti clientii, banner-ul fiind cunoscut si sub alte denumiri si anume: frontlit-banner, pvc banner, backlit banner si blockout banner. Banner-ul este un material din plastic si flexibil si este utilizat cu succes atat in industria publicitara cat si in constructii.

E-BIG PRINT - PRINT BANNER
E-BIG PRINT – PRINT BANNER

Va oferim cateva aspecte legate de compozitia chimica a unui banner si anume: este un material realizat din plastic si prezinta in structura sa doi compusi, unul numit poliester (aceasta tesatura din poliester va da rezistenta. Aceste tipuri de tesaturi prezinta diferite dimnesiuni, dand rezistenta si calitate produsului finit) si altul vinil (acesta este format dintr-o multime de produse chimice si se utilizeaza in stare lichida. Datorita plastifiantilor de tip monomeric si polimeric prezenti in structura sa poate sa ofere o foarte buna flexibilitate si o rezistenta pe timp indelungat).

E–BIG PRINT reprezinta o firma de productie publicitara cu o vasta experienta si va pune la dispozitia dumneavoastra produse si servicii din acest domeniu de activitate la cele mai inalte standarde, sigure, puternice si rezistente, satisfand in acest fel si cele mai pretentioase gusturi.

Accesati pagina web www.e-bigprint.ro pentru a cere o oferta sau pentru a comanda serviciile dorite din acest domeniu de activitate oferite de E–BIG PRINT.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s